× Naslovna Čačanski polumaraton Objave Facebook Instagram Youtube Strava klub
Rezultati

Čačanski polumaraton

|

Kategorija: Vesti

Čačak je trčao II čačanski polumaraton

Prošlogodišnju trku smo završili obećanjem da će II čačanski polumaraton biti bolji i uspešniji od prvog, a danas ponosno možemo da potvrdimo da smo svoje obećanje ispunili, i da sebi i građanima Čačka obećavamo da će ova manifestacija svake godine postajati sve bolja. Ako se sada osvrnemo na prethodnih 6 meseci, podsetićemo se koliko je ovaj put bio težak i neizvestan. Situacija sa pandemijom COVID-19 je nas, sportske radnike i sportiste, dovela u jako nezavidan položaj, prepun izazova sa kojima se ranije nismo susretali.

|

Kategorija: Trkačke priče

Ivan Miškeljin - 10 godina trčanja

“10 godina je prošlo od kada trčim. Mnogo sam drugačiji danas nego kada sam počeo trčati. Trčanje je nekako sraslo uz mene kao i ja uz njega. Postali smo jedno biće. Dalo mi je odgovore na mnoga pitanja. Kad god bih imao neki problem i tražio odgovor nakon istrčanog treninga bih našao rešenje.” “Godinama pokušavam da shvatim, šta je to što vezuje ljude? Koja je to vrednost koja me povezuje sa onima pre mene i onima koji će doći posle?

|

Kategorija: Vesti

Hadži Lazar Filipović je zvanični promoter II čačanskog polumaratona

Trčanje se na ulice Čačka vratilo 2018. trkom na 10km. Imali smo veliku čast da je promoterka “TrkaČa 2018” bila proslavljena jugoslovenska i srpska atletičarka, svetska rekorderka Vera Nikolić. Godinu dana kasnije promoterka I čačanskog polumaratona bila je mlada nada srpske atletike Ivana Ilić. Ponosno objavljujemo da je paratriatlonac i srpski reprezentativac, Hadži Lazar Filipović zvanični promoter II čačanskog polumaratona. Upavo Lazar je bio pobednik “TrkaČa 2018” i tako kao domaći takmičar na najbolji način obeležio povratak uličnih trka u Čačak.

|

Kategorija: Vesti

Čačak je domaćin prvenstva Srbije u polumaratonu!

Sa posebnim zadovoljstvom objavljujemo da će Čačak 27.9.2020. biti domaćin prvenstva Srbije u polumaratonu. U okviru tog događaja biće održan II čačanski polumaraton. Srpski atletski savez ukazao nam je ogromno poverenje prepoznavši atletski klub ČAAK i grad Čačak kao dobre i dostojne domaćine za ovo važno takmičenje. Trudićemo se da opravdamo ukazano poverenje i na najbolji način prezentujemo Čačak pred takmičarima i svim gostima koji tog dana posete naš grad.

|

Kategorija: Vesti

II čačanski polumaraton imaće i humanitarni karakter

Ove godine trčaćemo i za druge. Drugi čačanski polumaraton će imati i humanitarni karakter Organizovanjem sportskih manifestacija u našem gradu u protekle dve godine stvorili smo prepoznatljiv imidž, koji podrazumeva brigu o potrebama svih građana, uključujući i osobe ometene u razvoju, za koje će i ove godine biti organizovana trka na 200m pod sloganom „Svi smo pobednici”. Kao organizatori odlučili smo se da odemo korak dalje i deo novca prikupljen kroz kotizacije i sponzorstva doniramo u HUMANITARNE SVRHE.

|

Kategorija: Vesti

Prijave za II čačanski polumaraton su zvanično otvorene!

Poštovani trkači i prijatelji sporta, obaveštavamo vas da su prijave za II čačanski polumaraton zvanično otvorene! Držimo dato obećanje i ove godine nastavljamo gde smo stali. Atletski klub ČAAK i grad Čačak vas pozivaju na drugi čačanski polumaraton. Ovogodišnji događaj za nas kao organizatore i grad Čačak će biti posebna odgovornost jer nam je Srpski atletski savez učinio veliku čast dodelivši nam organizaciju državnog prvenstva u polumaratonu. Potrudićemo se da i ove godine budemo dobri domaćini svim gostima koji tog dana posete naš grad.

|

Kategorija: Vesti

Početak rada sajta cacaktrci.rs

Poštovani posetioci, dobrodošli na sajt cacaktrci.rs Sajt je nastao kao potreba organizatora čačanskog polumaratona, atletskog kluba ČAAK iz Čačka i prijatelja sporta iz našeg grada da na jednom mestu objedini sve informacije i vesti vezane za organizaciju čačanskog polumaratona, ali i budućih događaja koje željno očekujemo u našem gradu. Naša ideja je da svi ljubitelji trčanja, rekracije i zdravog načina života na našem sajtu pronađu tačne, pravovremene i korisne informacije o aktuelnoj trci koju organizujemo, ali i savete o ishrani, treningu, oporavku itd.