× Naslovna Čačanski polumaraton Objave Facebook Instagram Youtube Strava klub
PRIJAVA ZA TRKU

IV čačanski polumaraton

NAJAVA DOGAĐAJA

SU "Čačak trči - Dva vrha" u saradnji sa lokalnom samoupravom grada Čačka, SC Mladost i prijateljima sporta, po četvrti put organizuje ovu uličnu trku koja postaje tradicionalna, a naš grad postavlja na važno mesto atletske mape Srbije i regiona. Kao što smo i obećali uspešno smo realizovali i završili prošlogodišnju trku tako da će svaka naredna biti još bolja i uspešnija.

Trudićemo se da opravdamo poverenje koje nam trkači godinama ukazuju i na najbolji način prezentujemo Čačak pred takmičarima i svim gostima koji tog dana posete naš grad.

Osim polumaratona, kao ozbiljnog ispita i za profesionalne dugoprugaše, ni ove godine nismo zaboravili na manje spremne ljubitelje sporta i rekreativce, za koje je planirana trka zadovoljstva na 5 km i frtaljmaraton. Posebno mesto u okviru manifestacije predviđeno je za decu, kroz trke atletskih škola C, B i A.

U prethodnim godinama, organizovanjem trkačkih događaja i okupljanjem ljubitelja trčanja u nezvaničnu trkačku zajednicu “Čačak trči”, stvorili smo prepoznatljiv imidž, koji podrazumeva brigu o potrebama svih građana kojima je pomoć neophodna tako da deo novca prikupljen kroz kotizacije i sponzorstva biće doniran u humanitarne svrhe.

Dobrodošli na PRAZNIK TRČANJA U NAŠEM GRADU!


ORGANIZATORI MANIFESTACIJE

IV ČAČANSKI POLUMARATON

Mesto događaja: Čačak

Sve trke startuju ispred restorana “Proleće” u centru grada, osim dečijih trka i osoba sa smetnjama u razvoju, koji startuju ispred kafića “Srce”.

START – Restoran "Proleće" – Ulica župana Stracimira (pored zgrade Gradske uprave i Ekonomske škole) – Pošta – Ulica Svetog Save – tabla hotel Morave, pa do kružnog toka kod hotel “Morave” – Bulevar Vuka Karadžića (do tržnog centra STOP SHOP, DIS-a ) – okretnica kod picerije "Bulevar", gde se nalazi prva okrepna stanica, natrag bulevarom Vuka Karadžića duž Nemanjine ulice – skretanje u Birčaninovu ulicu – Ulica dr Dragiše Mišovića ka Ulici cara Lazara, Ulica devet Jugovića – Ulica dr Jaroslava Kuželja – restoran "Proleće" - CILJ

Staza je:

PREDVIĐENE TRKE

PROMOTIVNE TRKE

PRAVO UČEŠĆA

Pravo učešća imaće svi zainteresovani koji su psihofizički i zdravstveno sposobni za ovakav vid aktivnosti, u skladu sa zakonom o sportu.

KATEGORIJE


INSTRUKCIJE ZA UPLATU

STARTNI PAKET

5K:

Frtalj maraton i polumaraton

NAGRADE

PRIJEMNI CENTAR

Dom kulture Čačak – preuzimanje učesničkih paketa, info pult čačanskog polumaratona, izjava o učestvovanju u trci na sospstvenu odgovornost, a za maloletna lica saglasnost potpisuje roditelj.Prijavi se za trku Bićete preusmereni na sajt RunTrace kako biste kompletirali prijavu.

Vidimo se u Čačku 25.9.2022.