× Naslovna Čačanski polumaraton Objave Facebook Instagram Youtube Strava klub
Rezultati

Čačak trči za Nemanju Božića

Objavljeno:

|

Kategorija: Vesti

|

Autor: Čačak trči

Dragi ljubitelji trčanja, pešačenja i zdravih stilova života, trkačka zajednica „Čačak trči“ i organizatori trke „Dva vrha Čačka“ vas pozivaju na humanitarno trkačko druženje, koja će se održati 15.2.2021. na državni praznik Sretenje u okviru SC Mladost.

Čačak trči za Nemanju Božića

Akciju je pokrenula Quantox fondacija, a mi smo se sa zadovoljstvom priključili, da bismo dali svoj skroman doprinos.

Cilj ovog druženja je prikupljanje novčanih sredstava za lečenje našeg sugrađanina Nemanje Božića, kome je neophodna transplatacija bubrega. Sredstva za samu transplataciju u Turskoj su već prikupljena, ali je za dalje lečenje i postoperativni period neophodno dalje prikupljanje novčanih sredstava.

U okviru akcije predviđena je revijalna trka namenjena kako atletičarima i rekreativnim trkačima, tako i svim sportistima i humanim ljudima grada Čačka. Početak akcije je planiran u 12:00 h i učesnici imaju slobodu da odaberu da li će trčati jedan, dva ili tri kruga u okviru SC Mladost i gradskim bedemom. Okupljanje učesnika i start trke biće na gradskoj plaži, kod kafića Mančula. Po završetku trke sve učesnike očekuje voćna okrepa i čaj.

Prikupljanje novčanih sredstava biće organizovano na štandu na mestu okupljanja. Prikupljen novac svih učesnika i posetilaca, biće usmeren na račun Nemanje Božića.

Ukoliko ste makar jednom prošetali ili protrčali gradskim bedemom, spremni ste za ovu trku i staza vam je više nego poznata. Razlika je samo u tome što ovoga puta vaša šetnja ili trčanje ima viši cilj, a to je činjenje humanog dela i pružanje pomoći jednom divnom dečaku.

Želimo da kao društveno odgovorna zajednica nastavimo sa humanitarnim radom i još jednom pomognemo našim sugrađanima, jer „naše malo nekome znači mnogo“.

Račun na koji možete uplatiti sredstva: 205-9011007704342-72 - Komercijalna banka

Za kontakt ili više informacije, pronađite nas na društvenim mrežama trke „Dva vrha Čačka“ ili zajednice „Čačak trči“.

Vidimo se na startu!