× Naslovna Čačanski polumaraton Objave Facebook Instagram Youtube Strava klub
Rezultati

Treći čačanski polumaraton

Objavljeno:

|

Kategorija: Vesti

|

Autor: Čačak trči

Prošlo je dovoljno vremena od kraja 3. čačanskog polumaratona pa hladne glave možemo da se osvrnemo unazad i analiziramo ovogodišnju trku.

U odnosu na potpuno specifičnu prošlu godinu kada smo bili jedna od retkih održanih trka u kalendaru ali i domaćini prvenstva Srbije u polumaratonu, prezadovoljni smo brojem učesnika i opštim interesovanjem za trku. U prilog nam nije išla činjenica da je samo dan ranije održan kruševački polumaraton a istog dana i Divča trail. Ipak mnogobrojni učesnici su dokaz da ova trka ima ogroman potencijal i da sve više takmičara na vrhuncu trkačke sezone odlučuje da trči u Čačku.

Za razliku od prošle godine uspeli smo da realizujemo trku za najmlađe - atletske škole A, B i C.

Atletske škole A, B i C - treći čačanski polumaraton

Komentari i zapažanja učesnika, ali i interesovanje sponzora i prijatelja sporta za ovaj događaj za nas su dokaz da smo na pravom putu i da smo uspešno ispunili prošlogodišnje dato obećanje da će ova trka biti još bolja i kvalitetnija.

Treći čačanski polumaraton - start trke

Koristimo priliku da se javno zahvalimo svim učesnicima jer sve ovo se dešava samo zbog njih. Nadamo se da smo bili dobri domaćini svim gostima koji su tog dana posetili naš grad. Takođe se zahvaljujemo i svim Čačanima i Čačankama koji su tog dana odlučili da uveličaju naš događaj. Neki i po prvi put.

Veliko hvala i pokroviteljima trke - rukovodstvu grada Čačka koji su i ove godine nesebično pomogli u organizaciji i logistici.

Posebna zahvalnost svim sponzorima i prijateljima trke, kojih je i ove godine bilo puno, i koji su nesebično pomogli da ovaj događaj realizujemo na najvišem nivou.

Sponzori i prijatelji III čačanskog polumaraton

Zajedničkim snagama sa sportskim centrom Mladost, dokazanim prijateljima sporta, uspeli smo da i ove godine prevaziđemo sve prepreke i uspešno organizujemo trku koja je ponos našeg grada.

Da ne zaboravimo ni mnogobrojne volontore koji su bili na visini zadatka na okrepnim stanicama i startnoj zoni, ali i sve građane Čačka koji su tog dana bili deo trkačkog spektakla i pokazali izuzetnu sportsku kulturu.

Ono što nas više od svega čini srećnim i beskrajno ponosnim je učešće takmičara sa posebnim potrebama čije je prisustvo neizmerno obogatilo našu trku i celom danu dalo poseban ton, koji nam još uvek odzvanja u ušima.

Ovi hrabri i humani ljudi istinski su heroji trećeg čačanskog polumaratona.

Sponzori i prijatelji III čačanskog polumaraton

Sponzori i prijatelji III čačanskog polumaraton

Čačak trči! Vidimo se i sledeće godine!